Eläinlääkintähuollon kiireettömiä palveluita on kesälomakaudella saatavilla rajoitetusti ja niitä voi joutua odottamaan tavanomaista pidempään. Ulkopaikkakuntalaisten lemmikkieläimille on mahdollista tarjota vain kiireellistä, ensiapuluontoista hoitoa.

Kaikilla Päijät-Hämeen ympäristöterveyden kunnaneläinlääkärivastaanotoilla ei lomakaudella ole eläinlääkäriä paikalla jokaisena päivänä, jolloin palvelu on saatavilla naapurikunnasta.

Ajanvarauksia ja tiedusteluja varten kunnaneläinlääkäreillä on puhelinaika arkiaamuisin klo 8-9. Muina aikoina kunnaneläinlääkärit ovat toimenpiteissä ja tilakäynneillä, eivätkä välttämättä pysty vastaamaan puhelimeen. Kiireellisissä asioissa puhelinajan ulkopuolella kunnaneläinlääkärin puhelinvastaajaan voi jättää yhteydenottopyynnön.

Eläinlääkäripäivystys virka-ajan ulkopuolella arki-iltaisin tapahtuu klo 16–8. Viikonloppujen ja arkipyhien päivystys on tarkoitettu ainoastaan kiireellistä hoitoa vaativille eläinten sairastapauksille. Päivystyksessä eläimille annetaan pääsääntöisesti ensiapuluonteista hoitoa.

Lisätietoja

Eläinlääkintähuollon päällikkö Riikka Lasonen p. 044 480 1180

Lue uusimmat uutiset

Katso kaikki uutiset
Auringonkukkapelto.

Hellehaittoihin on hyvä varautua!

Uutiset - 13.06.2024 - Asumisterveys
Ilmanvaihtoventtiili

Ilmanvaihto

Uutiset - 08.05.2024 - Asumisterveys